Ανακατασκευή Eshop –Little Secrets

Πληροφορίες του Project

Πελάτης

Little Secrets

Κατηγορία

Κατασκευή Eshop

Ημερομηνία

Σεπτέμβριος 2023

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα

Η Πρόκληση

Το Little Secrets είναι ένα brand υψηλής ποιότητας φυσικών καλλυντικών. Ως ένα κορυφαίο όνομα στον χώρο των καλλυντικών, η εταιρεία απαιτεί την καλύτερη δυνατή απόδοση και αξιοπιστία από το e-shop της.

Το Little Secrets αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με το e-shop του, καθώς ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ήταν μη φιλικός προς τον χρήστη και υπήρχαν σοβαρές περιορισμένες λειτουργικότητες. Οι πελάτες δυσκολεύονταν να περιηγηθούν στο site και να ολοκληρώσουν τις αγορές τους, κάτι που μείωνε την ικανοποίησή τους και τις πωλήσεις της εταιρείας. Επιπλέον, κάθε φορά που έτρεχε μια προωθητική ενέργεια, η υψηλή επισκεψιμότητα προκαλούσε τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπου λόγω των ξεπερασμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιούσε το e-shop και της χαμηλής ποιότητας server που το φιλοξενούσε. Αυτή η αστάθεια υπονόμευε την αξιοπιστία της εταιρείας και την εμπιστοσύνη των πελατών.

Οι κύριοι στόχοι μας ήταν να βρούμε έναν server που να μπορεί να διαχειριστεί την αυξημένη επισκεψιμότητα και να ανασχεδιάσουμε το e-shop χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, caching τεχνικές και SEO βέλτιστες πρακτικές.

Τα Αποτελέσματα

Μετά από προσεκτική ανάλυση, σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα νέο, ελαφρύτερο e-shop που φορτώνει γρήγορα, ανεξάρτητα από την επισκεψιμότητα.

Επιλέξαμε έναν από τους κορυφαίους server παγκοσμίως για τη φιλοξενία, διασφαλίζοντας ότι το e-shop παραμένει λειτουργικό ακόμα και σε περιόδους υψηλής επισκεψιμότητας.

Υιοθετήσαμε μια mobile-first προσέγγιση, καθώς οι περισσότεροι χρήστες επισκέπτονται το site από κινητές συσκευές, και χρησιμοποιήσαμε hybrid caching και CDN για να βελτιώσουμε περαιτέρω την ταχύτητα φόρτωσης.

Το αποτέλεσμα; Μηδενικός χρόνος διακοπής λειτουργίας και αύξηση των εσόδων κατά 15 φορές από τον πρώτο μήνα, αποδεικνύοντας ότι η ανακατασκευή του e-shop ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη στρατηγική κίνηση για το Little Secrets.

Ας δουλέψουμε μαζί

Έχετε κάποιο project στο μυαλό σας; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Let’s Work Together