Κατασκευή Ιστοσελίδας – Στέγη Ειδικών Θεραπειών

Πληροφορίες του Project

Πελάτης

Στέγη Ειδικών Θεραπειών

Κατηγορία

Κατασκευή Ιστότοπου

Ημερομηνία

Οκτώβριος 2020

Τοποθεσία

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η Πρόκληση

Η Στέγη Ειδικών Θεραπειών είναι ένα σύγχρονο κέντρο λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2020.

Ως νέα επιχείρηση, δεν είχε δική της ιστοσελίδα. Θέλοντας, λοιπόν, να αποκτήσει ψηφιακή παρουσία και να βοηθήσει πιθανούς πελάτες να την ανακαλύψουν, απευθύνθηκε στην Webgrams για την κατασκευή της ιστοσελίδας της.

Βασικό αίτημα ήταν η δημιουργία μιας ιστοσελίδας στα ελληνικά, που θα παρουσίαζε αποτελεσματικά το κέντρο, τις υπηρεσίες του και το ανθρώπινο δυναμικό του. Επιπλέον, ζητήθηκε η δημιουργία blog για τη δημοσίευση άρθρων, καθώς και ένα online σύστημα διαχείρισης ραντεβού.

Τα Αποτελέσματα

Με έμφαση στη minimal και responsive σχεδίαση, δημιουργήσαμε μια custom ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιήσαμε την headless αρχιτεκτονική με βάση το WordPress, ώστε η ιστοσελίδα να είναι γρήγορη, ευέλικτη και εύκολη στη διαχείριση περιεχομένου. Σχεδιαστικά επιλέξαμε να κινηθούμε στα χρώματα του logo της επιχείρησης για να χτίσουμε μια ισχυρή οπτική ταυτότητα. Επιπλέον, δημιουργήσαμε ένα front-end σύστημα με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες της αγοράς (React, Gatsby), ώστε η ιστοσελίδα του πελάτη να έχει όλα τα σύγχρονα feature (responsiveness, web core vitals, offline navigation κτλ).

Για να είναι η ιστοσελίδα μας πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, τη βελτιστοποιήσαμε τεχνικά, εφαρμόζοντας τις καλύτερες SEO πρακτικές.

Επιπλέον, παρείχαμε υπηρεσίες SEO copywriting, αναλαμβάνοντας τη συγγραφή των κειμένων του website και των πρώτων πέντε άρθρων του blog.

Εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές και μοντέρνα εργαλεία, πετύχαμε αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας στο σημείο που λειτουργεί ως το σημαντικότερο κανάλι επικοινωνίας με δυνητικούς πελάτες.

Ας δουλέψουμε μαζί

Έχετε κάποιο project στο μυαλό σας; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Let’s Work Together