Ανακατασκευή Eshop Καλλυντικών –Emmanouela Cosmetics

Πληροφορίες του Project

Πελάτης
Emmanouela Cosmetics
Κατηγορία

Κατασκευή Eshop

Ημερομηνία

Οκτώβριος 2022

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα

Η Πρόκληση

Το Emmanouela Cosmetics είναι ένα brand υψηλής ποιότητας καλλυντικών της επαγγελματία make-up artist Εμμανουέλα Ταγάρα.

Η Εμμανουέλα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το e-shop της, καθώς κάθε φορά που έτρεχε μια προωθητική ενέργεια, η υψηλή επισκεψιμότητα προκαλούσε τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπου λόγω των ξεπερασμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιούσε το eshop και της χαμηλής ποιότητας server που το φιλοξενούσε. Αυτή η αστάθεια όχι μόνο επηρέαζε τις πωλήσεις αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών προς την εταιρεία.

Οι κύριοι στόχοι μας ήταν να βρούμε έναν server που να μπορεί να διαχειριστεί την αυξημένη επισκεψιμότητα και να ανακατασκευάσουμε το e-shop χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, caching τεχνικές και SEO βέλτιστες πρακτικές.

Τα Αποτελέσματα

Μετά από προσεκτική ανάλυση, σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα νέο, ελαφρύτερο e-shop που φορτώνει ταχύτατα, ανεξάρτητα από την επισκεψιμότητα.

Χρησιμοποιήσαμε έναν από τους καλύτερους server παγκοσμίως για φιλοξενία, διασφαλίζοντας ότι το e-shop θα παραμένει λειτουργικό ακόμα και σε περιόδους αιχμής.

Επιπλέον, υιοθετήσαμε μια mobile-first προσέγγιση, καθώς η πλειονότητα των χρηστών επισκέπτεται το site από κινητές συσκευές, και χρησιμοποιήσαμε hybrid caching και CDN για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ταχύτητα φόρτωσης.

Το αποτέλεσμα; Μηδενικός χρόνος διακοπής λειτουργίας και αύξηση των εσόδων κατά 15 φορές από τον πρώτο κιόλας μήνα, αποδεικνύοντας ότι η ανακατασκευή του e-shop ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη στρατηγική κίνηση για το Emmanouela Cosmetics.

Ας δουλέψουμε μαζί

Έχετε κάποιο project στο μυαλό σας; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Let’s Work Together